Şekerli İlkokulu
04427512065
yok

VİZYON

Şekerli İlkokulu´nu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilmektir.

Mendil Kapmaca yarışmasında ilçe birinciliği

Tam gün

08.30-14.20

ilçe merkezine 7 km, İl Merkezine 90 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Erzurum ilinin Narman ilçesine bağlı Şekerli mahallesinde bulunmaktadır.